04.10.2010 20:03

Okamih dneška 2 - Souběžné světy a předurčení.


Můj a Tvůj svět, tedy prostory na této planetě, ve kterých se pohybujeme, jsou až do chvíle než se začnou prolínat a my začínáme sdílet své životní osudy, pouze pouhe Souběžné světy. Pohybujeme se vedle sebe, víme o sebe něco málo, co nám postačuje k žití ve svých Souběžných světech a život jde dál. Den kráčí za dnem, vždy k novému východu Slunce. Kam vykročí Můj svět a kam půjde Tvůj svět není možné řešit. Každý z nás, má ve svém světě příliš mnoho úkolů, než aby mohl zaznamenat do detailů to množství informací všech světů okolních. Proto zde platí neohrožuj a neomezuj, jen prosto vnímej svoji existenci jako čas vymezený. Jako čas Hvězdy v Kosmu, jenž se zrodí a posléze zaniká, aby uvolnila část Kosmické pláně pro zrod Hvězdy nové... Zda tuto moudrost velký egyptský učitel Towth zapsal do Smaragdové desky jako moudrost vlastní, nebo jako moudrost, kterou přenášel z předešlých prastarých civilizací, se dnes možná již ani nedozvíme.
Jsme Hvězdy stálice, nebo Komety? Oběžnice planet, nebo snad zdám se ja někomu Sluncem?
Pohled do Údolí králů v Egyptě mne ubezpečuje že tam nepatřím a přeci se sháním po krevní skupině toho, jenž nám je téměř dnes a denně na očích i s celou jeho pohřební výbavou uloženou v muzeu.Tut-anch-amon, vyzvednutý ze svého lože posledního, zbaven všech těch bílých zábalů z gazy a uložen jen tak jak přísel na svět, tedy zbaven všeho, na písku v obyčejné krabici. Má krevní skupinu jako já, nicméně mnoho nás má zrovna tuto krevní skupinu a přeci nejsme vládci. Bohužel, jsme vládci v pojetí života. Zrození je vládnutí, zrození je to čemu již i naši předci říkali "lech", tedy místo. Přišli jsme na určité místo, abychom se stali správci tohoto místa, správci vlastního světa, jenž je souběžný se světy dalších se kterým jejich svět v danou dobu nesdílíme.

Dívám se na znalosti Zákonů Pravdy těch, kteří s nimi přicházejí skrze svůj životní osud téměř denně do styku. Znalost příkazů zachovat život na planetě Zem, jenž stvořená byla pro Lidi Země, je zapsána  i obrazem na jednom z oken katedrály v Chartres a Smrt tento příkaz respektuje. Ví, že nesmí zničit Květ krve, že Život Květu krve i Smrt jsou jen pouhe souběžné světy, které se čas od času prolnou, když odkvétá to co již došlo svého času.
Předurčení. Příchod něčeho co vzniká téměř z ničeho je možné nazvat i předurčení vzniku snad po tom, co byl nejdříve zhruba zrovna tím ničím vysněn hrubý obraz reality všedních dnů.
A tak se rodíme. Vládci dnů i nocí. Správci Vlastního domu i daného místa Planety Země.Zrodili jsme se, aby jsme se naučili vládnou. Vládnout sami sobě, vládnout své cestě, vládnout své činnosti i nečinnosti. Vládnout svým snům, jejichž předurčení je vepsáno v místě zrození a též i vládnout znalostmi a za pomoci těch, kteří náš živý svět sdílejí s námi. A naši povinnosti je vše toto již vytvořené chránit a dál jej rozvíjet. Ti jenž zrození byly před nama v mistach na které jsme se zrodili po nich to vše již vepsali. Vepsali jako Nov Luny, které den po dni přibývá až končí ve Splnu naplnění. Pravda a Zákon. Předurčení a Sen žití. 

 

—————

Zpět


Citat:

Toužíš-li něco vykonat, vytvořit a chceš to skutečně, pevně a neoblomně, musíš mít dobrý cíl.
* A. Pavlova *

...Jestli se může něco pokazit, vesměs to pravděpodobně těž proběhne téměř na sto procent.
* Z Murphyho zákonů *

...Výjimka potvrzuje pravidlo.
* Lidová moudrost. *

...Dnes a denně se milióny lidí ve světě pokoušejí zrovna o to samé co Vy. Dokažte, že jste lepší. 
* Bill Gates *

...Vyber si to nejlepší ze světových učení, syntézou to spoj a aplikuj to do svého života. 
* I'ting *